Skaldjursmeny nyår
Sätt guldkant på dagen och förboka en festlig skaldjursplatå.
Skaldjursplatån måste förbestälas minst 48 timmar innan besöket.
Dolce Vita Skaldjursplatån måste förbeställas minst 2 veckor innan besöket.
Sätt guldkant på dagen och förboka en festlig skaldjursplatå.
Skaldjursplatån måste förbestälas minst 48 timmar innan besöket.
Dolce Vita Skaldjursplatån måste förbeställas minst 2 veckor innan besöket.
895:-
1/2 lobster | |
1/2 crab | |
3 fines de Normandie oysters | |
150g smoked shrimp | |
6 gambas "al ajillo" | |
10 mussles | |
Served withDark rye bread, baguette, lemon, aioli, saffron mayonnaise, ”hovmästarsås” and oyster vinaigrette |
1995:-
1 lobster | |
1 crab | |
2 langoustine | |
150g smoked shrimp | |
10 mussles | |
6 gambas "al ajillo" | |
2 granitated scallops "bonne femme" | |
3 fines de Normandie | |
3 Gillardeau | |
3 Marennes super Chironfils | |
Served withDark rye bread, baguette, lemon, aioli, saffron mayonnaise, ”hovmästarsås” and oyster vinaigrette |
Vår webbplats använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse och service. Genom att klicka ned denna banner eller att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies och godkänner vår integritetspolicy. För mer information, läs vår Integritetspolicy | Cookie Policy