Event och konferens i Stockholm Vasastaden

Här finns alla möjligheter för olika typer av events och möten.

Vår största eventlokal Blomsterkiosken om hela 370 kvadratmeter har naturligt dagsljus och tar 200 gäster i biosittning eller upp till 300 gäster för stående mingel. Blomsterkiosken ligger i direkt anslutning till vår grönskande innergård, vilket möjliggör välkomstdrinkar och mingel utomhus kombinerat med presentationer inomhus – ett perfekt upplägg för produktlanseringar, utställningar, fester och konferenser.

Utöver den stora eventlokalen finns tio mötesrum om 13–90 kvadratmeter. Även här kan du hålla presentationer, releasefester, middagar, pressfrukostar, konferenser eller andra typer av tillställningar.

Två av rummen fungerar som Chambre Separées i nära anslutning till restaurangen och ett av rummen är vår alldeles egna biograf, som är perfekt för smyglanseringar och pressvisningar.

Letar du efter en yta för ett större event utomhus? Då kan du boka vår grönskande innergård om 770 kvadratmeter. Här kan du exempelvis hålla bil-lanseringar, sommarmingel eller anordna din egen marknad.

Vill du bjuda på en exklusiv fest eller kanske ett yogapass med en fantastisk utsikt över takåsarna? Då bokar du ditt event på vår takterrass som bjuder på en urban naturupplevelse mitt i Stockholm. Takterrassen är byggd på två våningar och den övre delen har en magisk 360 graders utsikt över Stockholm.

Service och faciliteter vi erbjuder på Blique by Nobis

  • Mötes- och eventplanerare
  • Projektor för 200 sittande gäster
  • Egen biograf
  • Modernt mat- och dryckeskoncept som kan skräddarsys utifrån ditt specifika event
  • Scen för presentationer i loungen
  • Takterrass med 360 graders utsikt över Stockholm som kan användas till exklusiva events, mingel eller mindre yogasessions
  • Ljudsystem i alla mötes- och eventlokaler
  • Mikrofoner

Vill du veta mer om event och konferenser på Blique by Nobis?

Hör gärna av dig så berättar vi!

Ert meddelande har skickats. Vi återkommer så snart som möjligt.

FÖLJ OSS

Musikälskare, konstfantast eller hotelljunkie? Skriv in din email och bli en del av vårt community så skickar vi hemliga inbjudningar, förköpsbiljetter och roliga erbjudanden till dig.