Mat & dryck på konferenser och event

Våra måltidslösningar är kreativa och kan alltid skräddarsys utifrån era specifika önskemål. Vi tycker exempelvis att en bbq med cocktails på takterrassen eller ett mingel med pizzaslices och champagne på innergården är ett utmärkt alternativ till en klassisk sittande middag. När du bokar event med mat hos oss kan du välja mellan buffé, stående mingel eller sittande middag.

Buffé

Vår buffé är tillgänglig för frukost, lunch eller middag och kan serveras både inomhus och utomhus. Utomhus tänder vi gärna grillen och låter kockarna grilla direkt vid buffébordet. Våra bufféer passar event om 40-250 personer.

Stående mingel
Food truck, napolitansk pizza eller plockmat

För mindre grupper om 10-40 personer rekommenderar vi mat från vår food truck som vi parkerat på den inbjudande innergården. Maten serveras och äts ut miljösmarta och återvinningsbara engångsmaterial.

För större grupper om 50-500 personer serverar vi pizzaslices, bakade på traditionellt napolitanskt vis i stenugn, alternativt annan plockmat.

Sittande 3 rätters

Vår 3-rätters är en något moderniserad version av den traditionella sittande middagen. Istället för en vanlig förrätt serveras 5 rätter som delas mellan gästerna vid bordet, medan varmrätt och dessert serveras separat.

Kaffe och mellanmål

Vi serverar gärna nyttigare och matigare alternativ till ditt eftermiddagskaffe eller konferensfikat. Hos oss kan du välja mellan alternativ som exempelvis råsaft, nötter, matiga surdegsfrallor, chiapudding eller minisallader.

Vill veta mer om event och konferenser på Blique by Nobis?

Hör gärna av dig så berättar vi!

Ert meddelande har skickats. Vi återkommer så snart som möjligt.

FÖLJ OSS

Musikälskare, konstfantast eller hotelljunkie? Skriv in din email och bli en del av vårt community så skickar vi hemliga inbjudningar, förköpsbiljetter och roliga erbjudanden till dig.