Fira nyår med Blique by Nobis

Välkommen till det ultimata nyårsfirandet på Blique by Nobis! Vi börjar dagen på bästa sätt med en festlig nyårsbrunch i Boketto, där vi dukar upp en festmåltid som kommer att sätta tonen för kvällen.

Men det är på kvällen som magin verkligen börjar. Om du söker efter en nyårsmiddag med kanske Stockholms bästa utsikt, då har du hittat rätt. Varmt välkommen att njuta av en omakase-avsmakningsmeny på ARC Rooftop, där smakupplevelserna är lika imponerande som panoramautsikten över staden.

Fira in det nya året med stil, god mat och fantastiska vänner på Blique by Nobis!

Nyår på Arc Rooftop

Fira in det nya året med pompa och ståt på Arc Rooftop. Vi serverar en omakase avsmakningsmeny med det bästa som Arc har att erbjuda - allt med en magnifik utsikt över takåsarna. Tolvslaget firar du in med en 360 graders vy över Stockholm medan vi skålar i champagne.

För dig som har andra middagsplaner men som vill skåla in tolvslaget på Terrassen erbjuder vi limiterade biljetter.

Nyår i Boketto

Starta dagen på absolut bästa sätt med en festlig nyårsbrunch i Boketto. Dagen till ära har vi förlängt brunchen och den kommer att serveras under hela dagen, så du kan njuta av läckerheter när det passar dig bäst.

För de som söker något extra speciellt erbjuder vi också möjligheten att lägga till en exklusiv skaldjursplatå till din brunch.

För dig som firar med familj har vi tänkt på allt. Vårt barn- och lekrum är självklart öppet, med professionell barnvakt som ser till att de små har en fantastisk tid medan du njuter av brunchen.