Fira nyår med Blique by Nobis

Skåla in det nya året med en magnifik utsikt över hela Stockholm efter en omakase avsmakningsmeny på Arc Rooftop, fira med en sydamerikansk fiesta i sanna karnival-anda med barbeque och sambadansare i Boketto eller beställ Arcs nyårskasse och imponera på gästerna med en festlig Korean sharing hemma.

Nyårskarnival i Boketto

Fira nyårsafton med sydamerikansk fiesta i Boketto. Vi tänder utomhusgrillarna och bjuder in till nyårskarnival med en festlig barbequemeny. Kvällens sambadansare och festliga attiraljer i sann fiesta-anda sätter stämningen för det nya året.

Nyår på Arc Rooftop

Fira in det nya året med pompa och ståt på Arc Rooftop. Vi serverar en omakase avsmakningsmeny med det bästa som Arc har att erbjuda - allt med en magnifik utsikt över takåsarna. Tolvslaget firar du in med en 360 graders vy över Stockholm medan vi skålar i champagne.

Arcs nyårskasse

Beställ Arcs nyårskasse och låt oss ta hand om din nyårsmiddag! Servera en festlig Korean Sharing menu som imponerar på gästerna hemma, vår Korean Sharing meny kräver minsta möjliga handpåläggning.