JULBORD BY BLIQUE

Glöm Whoville, årets juligaste destination är Blique by Nobis, Gävlegatan 18. En halv våning ner i restaurang Boketto serveras årets julbord. Ett traditionellt julbord, signerat Head Chef Daniel Guest med många års erfarenhet från julbordsserveringar på anrika Operakällaren. Desserter och julgodis hittar du i vårt dessertrum, ett helt rum dedikerat till julens godsaker. Givetvis lägger vi lika mycket kärlek i drycken som i maten. Kombinera julbordet med snygga cocktails, hemgjorda snapsar eller vårt urval av handplockad Sake.

Saknar du de barnfria dagarna då du kunde äta julbord i lugn och ro? Ja men då har du verkligen kommit rätt. Barnen lämnar du nämligen i Bliques filmvisningsrum där vi visar julfilmer eller spelar spel. Självklart under uppsyn av trygga barnvaktshänder.

Är ni istället ute efter en intim julbordsmiddag bokar ni en av våra Chambre Séparées med egen servitör.

Priser, per person och inklusive moms
Lunch- & eftermiddagssittning - 495:-
Söndagar - 495:-
Kvällar måndag-onsdag - 595:-
Kvällar torsdag-lördag - 695:-
Julafton 795:-
Barn upp till 12 år - 95:-

Sittningstider
Lunch ankomst 11.30-12.00 – 2 timmars sittning
Eftermiddag ankomst 15.00-15.30 - 2,5 timmars sittning
Kväll ankomst 18.30-19.00 – 3 timmars sittning
Julafton 11.30-15.00 - 2,5 timmars sittning

Menyer
Julbordsmeny
Vegetarisk och vegansk julbordsmeny

Vegetarian/vegan serveras på egen tallrik och kan kompletteras från julbordet


Julbord för hela företaget eller catering?
Hos oss kan du även boka större grupper om upp till 250 personer. Vill du att julbordet kommer till er så erbjuder vi även catering. Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 08-557 666 10 för att få mer information eller boka.

Social distansering & Covid-19 då?
Vi följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer och gör allt för att du ska känna dig trygg hos oss. Vi har tagit bort bord i restaurangen för att säkerställa de rekommenderande avstånden mellan sällskap. Vi tillämpar bordsplacering och undviker på andra sätt att folksamlingar uppstår, exempelvis genom att duka luftigare och se till att det inte bildas köer kring barer och bufféer.

Julbordsförfrågan