Konferens

År 1930 designade den världsberömda arkitekten Sigurd Lewerentz ett lager för Philips på Gävlegatan i Stockholm. I den här byggnaden har vi fått möjlighet att skapa ett modernt hotell med ett designkoncept baserat på historien om Lewerentz och hans arv. Som en hyllning till Lewerentz namngav vi alla våra 11 event- och konferensrum efter byggnader från hans portfolio.

Samtliga lokaler är utrustade med 65” tv-skärm, eluttag till dator/laddare, HDMI sladd och klädhängare. Läs om våra lokaler nedan!

Skicka förfrågan

VILLA AHXNER

I Villa Ahxner sitter ni avskilt i en lokal om 27kvm och 6 platser i styrelsesittning samt med en 3-sitssoffa och fåtölj.

VILLA RAHMEN

I Villa Rahmen sitter ni avskilt i en lokal om 19kvm och 6 platser i styrelsesittning samt med 2 fåtöljer och bord.

VILLA SOLSIDAN

I Villa Solsidan sitter ni avskilt i en lokal om 16kvm och 6 platser i styrelsesittning samt med 2 fåtöljer och bord. I Villa solsidan finns även praktiskt skrivbord.

VILLA EDSTRAND

I Villa Edstrand sitter ni avskilt i lokal om 24kvm och 12 platser i styrelsesittning.

VILLA ERICSSON

I Villa Ericsson sitter ni avskilt i en lokal om 28kvm och 8 platser i styrelsesittning samt med en sittgrupp med 2 fåtöljer och bord.

ÅS

ÅS är en favoritlokal hos många och vi kan förstå varför, med stora fönster och direktutgång till innergården bjuder ÅS på de bästa förutsättningarna för effektiva och kreativa möten. På 37 kvm kan 10 gäster spendera sin dag i styrelsesittning här.

ST MARKUS

St Markus är 35kvm och har direktutgång till innergården och ligger till anslutande restaurangen Boketto.

ST PETRI

St Petri är 35kvm och har direktutgång till innergården och ligger till anslutande restaurangen Boketto.

ST MARKUS & ST PETRI

Två blir en! St Petri och St Markus kan vi enkelt göra 2 lokaler till 1 stor. Tillsammans blir de 70 kvm med dubbla projektorer och ingångar. Lokalerna har direktutgång till innergården och ligger till anslutande restaurangen Boketto. Här är möblering flexibel och biosittning, skolsittning, U-bord och styrelsesittning varierar baserat på antal.

RÖDA BERGEN

Filmlansering, biokväll eller fotbollsmatch? Röda Bergen är lokalen byggd för denna typ av arrangemang. Med sina 20 bekväma sittplatser i gråa, djupa biofåtöljer, den senaste tekniken vad gäller ljud och ljus är detta lokalen för dig som planerar en riktig A-kväll.

BLOMSTERKIOSKEN

Blomsterkiosken är lokalen där allting är möjligt. Med sina 370 kvm välkomnar Blomsterkiosken till större konferenser, middagar och flerdagsevent. Här har man egen ingång, receptionsdisk för eventuell registrering och privat kök. 3 projektorer gör en presentation synlig i hela lokalen och mic och myggor förstärker ljud med hjälp av den senaste tekniken. Angränsande till lokalen finns uteplatsen Pergolan.

TALLUM

Ledningsgrupps eller styrelsemöte? Tallum ligger i anslutning till frukost & lunchbuffén och har med sina 4 platser i runt bord och 13kvm den optimala förutsättningen för ett lyckat möte. I lokalen finns även eluttag till dator/laddare.

Mötesförfrågan