Studio

I Bliques Studios med pentry bor du i en välplanerad och möblerad etta på en attraktiv adress i hjärtat av Stockholms galleridistrikt. Denna kategori är perfekt för dig som kommer till Stockholm för längre vistelser och som värdesätter att bo på ett levande hotell där arkitektur, design och känsla tillåts ta plats.

I våra studios finns dubbelsäng, badrum och fullt utrustat pentry. Här hittar du bekvämligheter som får dig känna dig hemma under längre perioder på resande fot, så som Marshall-högtalare och cast-funktion till TVn när du vill streama från din egen mobil. Har du som vana att börja dagen med ett yogapass och en färskpressad juice? Inga problem - i receptionen kan du låna alltifrån yogamatta till juicecentrifug. Enklare städ inklusive diskning erbjuds dagligen om du så önskar. För dig som vill checka in i ett rum där kylskåpet redan är fyllt finns också möjlighet till förbeställning av matvaror och dylikt innan ankomst.

Som gäst på Blique by Nobis har du självklart alltid tillgång till hotellets alla faciliteter, så som lounge och innergård, restauranger, barer, takterrass samt fitnesscenter med gym och bastu. Som Studiogäst får du dessutom 25% rabatt i våra restauranger, där det även finns möjlighet att förbeställa in-house take away för avhämtning till rummet.