New York eller Stockholm?
Rooftop i NY-anda
Konst i världsklass

Istället för New York, Blique by Nobis

Drömmer du om en sommar i The Big Apple? Inga problem, det ligger nämligen här, mitt i Stockholm. Att stega in på Blique by Nobis mäktiga innergård känns som att kliva rätt in i New York. Tar du hissen upp till Arc på 13e våningen möts du av en utsikt i sann NY-anda, med Röda Bergen i syd och en mäktig storstadsskyline i norr. Obs, inget för den höjdrädda. Om du undrar ifall det är frihetsgudinnan du skymtar där i horisonten är du faktiskt inte helt fel ute. Från takterrassen ser du nämligen Vattenbärerskan, en något mindre men ack så vacker lillasyster till det välkända underverket i New York.

Är du en av de som tänkte korsa atlanten för att njuta av konst i världsklass? Ja men då har då verkligen kommit rätt. I loungen på Blique by Nobis visas nämligen alltid spännande utställningar, så som verk av amerikanska Marilyn Minter och stockholmsbaserade Nathalia Edenmont. Hotellet är dessutom beläget mitt i Stockholms Galleridistrikt, med flera av stadens främsta gallerier runt hörnet.

Boka nu

Flexibel deal 30%

Boka vår mest flexibla erbjudande med 30% rabatt på boende inklusive frukost och fri av- och ombokning.

Arc Rooftop

Ta hissen upp till Arc på 13 våningen för att mötas av en utsikt i sann New York-anda. Här njuter du av drinkar eller äter middag.

Gården

Streetfood, grill och cocktails på vår innergård i sann NY-anda. Alla dagar 11.30-22.00.