EVENT PÅ BLIQUE BY NOBIS

Letar du efter det perfekta stället att hosta en festlig middag eller en plats för din kommande lansering? Vi hjälper dig gladeligen att arrangera ett cocktailmingel på taket eller en spelning på innergården. Här finns mängder av möjligheter. Välkommen att hosta ditt event hos oss i Stockholms Vasastan. Nedan kan inspireras våra tidigare event och läsa mer om våra många olika utrymmen.

Skicka förfrågan

Våra eventytor

Arc rooftop

Vår takrestaurang och takbar Arc bjuder på en större terrass med utebar på taket och en fantastiskt 360 graders vy av Stockholm. Bokar du ditt event på Arc utlovar vi en kväll ni sent kommer glömma.

12:e Våningen

Hyr 12:e våningen på Arc för födelsedagsfest, företagsevenemang eller dagfest. Upplev hisnande 360-graders utsikt över Vasastans takåsar i en bekväm och säker miljö.

Origo

Vår lounge och bar Origo är navet och det urbana vardagsrummet på Blique by Nobis. Här kan du arrangera en födelsedagscocktail, en spelning eller en releasefest.

Blomsterkiosken

Blomsterkiosken är lokalen där allting är möjligt. Med sina 370 kvm välkomnar Blomsterkiosken till större konferenser, middagar och flerdagsevent. Angränsande till lokalen finns uteplatsen Pergolan.

Privata middagar

Boka en intim middag i Chambre Séparée med egen servitör eller en hejdundrande fest för upp till 250 personer.

Barnkalas

Fira med stil på Blique by Nobis när vi skapar en förtrollande atmosfär för ditt barns kalas. Vår dedikerade personal tar hand om allt, från dekorationer som lockar leenden till kreativa aktiviteter som cupcake-pyntning och roliga fiskedamlekar.

Boketto

Kanske har du besökt vår populära helgbrunch i restaurang Boketto? Den väldesignade restaurangen ligger en halvtrappa ner från den lummiga innergården. Här kan du boka större middagar eller mingel.

Eventförfrågan

Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till er via e-post eller telefon.