Våra restauranger och barer

I våra restauranger lagas mat med inspiration från europeisk och asiatisk matkultur. Grunden i allt vi gör är välbalanserad, färsk och smakrik mat med respekt för människa, djur och planet. På Blique by Nobis arbetar vi med ekologiska material så ofta vi kan och väljer alltid i första hand att arbeta med lokalt producerade råvaror.

RESTAURANG BOKETTO

Boketto hittar du en halvtrappa ner från den lummiga innergården. Här får du en restaurangupplevelse i stilfull, industriell miljö. Inspirationen till menyn har vi hämtat från europeisk och asiatisk matkultur. Boketto är öppet för frukost, lunch och middag.

boketto@bliquebynobis.se | 08-557 666 20

ARC - TAKRESTAURANG & BAR

Till vår takrestaurang och takbar Arc kan du komma året runt för att avnjuta magisk utsikt av staden. I restaurangen inomhus serveras mat med Euro Asian-influenser med fokus på skaldjur och Ssäm-style koreansk sharing. När vädret tillåter flyttar vi ut till den större terrassen och öppnar utebaren på taket som ger dig en 360 graders vy av Stockholm. Här serveras egna versioner av grogs & highballs. Testa även gärna vårt urval av Sake, ett traditionellt risvin från Japan.

arc@bliquebynobis.se | 08-557 666 30

ORIGO BAR

Vår lounge och bar Origo är navet och det urbana vardagsrummet på Blique by Nobis. Här kan du arbeta under dagen och komma i feststämning på kvällen, njuta av livespelningar och konstutställningar. Njut av allt ifrån kaffe till cocktails med en asiatisk twist. Är du hungrig kan du beställa från barmenyn som erbjuder pizza och sallad.

FÖLJ OSS

Musikälskare, konstfantast eller hotelljunkie? Skriv in din email och bli en del av vårt community så skickar vi hemliga inbjudningar, förköpsbiljetter och roliga erbjudanden till dig.