MAT OCH DRYCK PÅ BLIQUE BY NOBIS

I våra restauranger serveras mat med inspiration från europeisk och asiatisk matkultur. Grunden i allt vi gör är välbalanserad, färsk och smakrik mat
med respekt för människan, djur och planet.

ARC - TAKRESTAURANG & BAR

Till vår takrestaurang och takbar Arc kan du komma året runt för att avnjuta
magisk utsikt över Stockholm. I restaurangen inomhus serveras Euro Asian med betoning på skandinavisk fisk och skaldjur samt koreanskt. När kvällarna blir varmare flyttar vi ut till den större terrassen och öppnar utebaren på taket.

Arc email: arc@bliquebynobis.se | Arc tele: 08-557 666 30

RESTAURANG BOKETTO

Boketto hittar du en halv trappa ner från den lummiga innergården. Här erbjuder vi en social restaurangupplevelse i stilfull, industriell miljö med rätter som inspirerats av europeisk och asiatisk matkultur. Boketto serverar endast frukost under sommaren men öppnar igen 12 augusti för frukost, lunch och middag.

Boketto email: boketto@bliquebynobis.se | Boketto tele: 08-557 666 20

ORIGO BAR

Vår lounge och bar Origo är navet och det urbana vardagsrummet på Blique by Nobis. Här kan du arbeta under dagen och komma i feststämning på kvällen, njuta av livespelningar och konstutställningar. I baren serveras allt ifrån kaffe till öl och cocktails.

FÖLJ OSS

Musikälskare, konstfantast eller hotelljunkie? Skriv in din email och bli en del av vårt community så skickar vi hemliga inbjudningar, förköpsbiljetter och roliga erbjudanden till dig.