Möten och konferens

År 1930 designade den världsberömda arkitekten Sigurd Lewerentz en byggnad på Gävlegatan i Stockholm. I samma hus har vi nu, tillsammans med arkitekter på Wingårdhs, fått möjlighet att skapa ett levande designhotell med ett flexibelt möteskoncept. Här konfererar ni i en ny spännande del av centrala Stockholm, där NY-känslan möter er redan på vår stora innergård.

Blique by Nobis erbjuder en spännande location med det lilla extra - stora sociala ytor, luftiga lokaler, kvalitativ mat och fungerande tekniska lösningar. Extra fokus lägger vi på att leverera personlig service och välfungerande logistik.

Samtliga lokaler är utrustade med 65” tv-skärm, eluttag till dator/laddare, HDMI sladd och klädhängare. Som en hyllning till Lewerentz är våra 11 event- och konferensrum döpta efter byggnader i hans portfolio.

Skicka förfrågan

Våra möteslokaler

HYBRIDMÖTEN

Självklart erbjuder vi god teknik för att underlätta hybridmöten och digitala möten. Meddela oss gärna redan vid bokningstillfället om vilka tillbehör ni behöver för att underlätta på plats.

Fika, lunch och middag

Till lunch eller middag serverar vi vällagad och smakrik mat i väldesignad urban miljö. För er som önskar ett nyttigare alternativ till fika har vi mycket att erbjuda. Kontakta oss för menyförslag.

Dryckesprovning

Avsluta konferensen med en inspirerande dryckesprovning. Njut av bubblor i "Champagne eller Cava", lär er med om Sake i den "Sake – den mytomspunna drycken från Japan" eller gå för en mer klassisk vinprovning.

Mötesförfrågan