Not your ordinary conference

Välkommen till en mötesdestination med det lilla extra. Här erbjuder vi en spännande location med kvalitativ och väl genomtänkt mat, stora ytor i stilren design av arkitekter på Wingårdhs samt skräddarsydda aktiviteter för alla smaker, som meditation och breath work, löpturer eller FIFA-turneringar. Extra fokus lägger vi på att leverera personlig service och välfungerande logistik.

På Blique by Nobis konfererar ni i en spännande del av centrala Stockholm. New York-känslan möter er redan på vår populära innergård, som på somrarna fylls av vibrerande stämning med mat-, musik- och drinksugna lokalbor.

Mat på Blique by Nobis

Mötesfikor

På Blique serverar vi konferensfikor som är anpassade efter hur ni mår under mötet. På eftermiddagen då tröttheten slår till piggar vi upp med fikor med fräschör. På morgonen boostar vi er energi inför dagen med energigivande fikor.

Konferenslunch

Våra konferensluncher är raka, enkla och helt enkelt jäkligt goda. På en konferenslunch är det meningen att ni ska bli riktigt mätta för att hålla energin genom dagen. Därför kombinerar vi olika proteiner med goda tillbehör. Allt efter säsong och humör.

Middagar för större sällskap

Våra middagar för större sällskap mättar flera sinnen. Här jobbar vi med både smak och syn genom sharingmenyer som ni delar. Vi nischar oss inte i ett matmässigt fack utan serverar överraskande, men alltid väl genomtänkta, menyer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Aktiviteter på Blique by Nobis

Yoga, mindfulness och breath work

Inspireras av vad närvaro i kropp och sinne kan göra för er kreativitet, fokus och koncentration. Pausa mötet med 20-minuters yoga, meditation eller breathwork med en av våra instruktörer. Ny energi och ökad medvetenhet utlovas.

20 min, 3500:-

FIFA-turnering på PS5 i vår biosalong

Ladda om kreativiteten med en rafflande FIFA-turnering i vår biosalong. Upp till fyra personer kan spela samtidigt och vi hjälper till att organisera gruppen i lag.

4000 ink moms, mat och dryck tillkommer.

Guidade löpturer

Kick-starta dagen med en cityrunda genom Vasastan eller ett grönt löppass genom vackra Hagaparken. Er personliga löpguide har Ultralopp med många springmil i ryggen. Självklart anpassas passet efter er nivå och önskemål.

2500 ink moms, max 15 personer.

Hållbarhet

Klimato

Vi samarbetar med Klimato för att mäta och reducera klimatpåverkan från maten vi serverar. Det är viktigt med tanke på att livsmedelsindustrin står för en tredjedel av världens totala utsläpp! Med Klimatos hjälp beräknar vi klimatavtrycket på varje rätt och kan följa utvecklingen av våra utsläpp över tid. Detta gör det enkelt för oss att vidta åtgärder för att servera mer klimatsmart mat och på så vis minska våra utsläpp.

Vi klimatmärker även våra menyer för att inspirera våra gäster till att välja rätter med lägre klimatavtryck - de både smakar gott och gör gott genom att bidra till minskad klimatpåverkan från mat.

Våra Möteslokaler

Vi har 11 möteslokaler, en stor eventlokal samt en biograf. Samtliga lokaler är utrustade med 65” tv-skärm, eluttag till dator/laddare, HDMI sladd och klädhängare. Som en hyllning till Lewerentz, den världskända arkitekt som ritat vår byggnad, är våra 11 event- och konferensrum döpta efter byggnader i hans portfolio.

MÖTESFÖRFRÅGAN

Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till er via e-post eller telefon.