Hållbara konferenser på Blique by Nobis

Välkommen till en konferensupplevelse på Blique by Nobis, där varje möte blir en resa i hållbarhet, kvalitet och design.

Vår konferensprodukt är skapad för att inkludera, inspirera och överraska, med fokus på hållbarhet, miljö och en unik mötesupplevelse. Vi är inte bara en mötesdestination utan en upplevelse av innovation och hållbarhet mitt i centrala Stockholm där vårt konferenskoncept kombinerar elegans, en unik atmosfär och en passion för miljömedvetenhet.

Små konferenser

För grupper upp till 30 personer

Stora konferenser

För större grupper, från 30 personer

SMAKFULLA PAUSER

På Blique by Nobis är konferensluncherna och fikapauserna mer än bara pauser – de är en del av mötesupplevelsen. Vi anpassar fikorna efter ditt möte och din energinivå, alltid med hänsyn till säsong, där en del av råvarorna odlas på vår egen innergård. Från morgonens energigivande fikor till eftermiddagens klassiska bakverk eller nyttiga alternativ.

HÅLLBARA MÖTEN

Vi samarbetar med Klimato för att mäta och reducera klimatpåverkan från maten vi serverar. Det är viktigt med tanke på att livsmedelsindustrin står för en tredjedel av världens totala utsläpp!

Vi klimatmärker även våra menyer för att inspirera våra gäster till att välja rätter med lägre klimatavtryck - de både smakar gott och gör gott genom att bidra till minskad klimatpåverkan från mat.

Vi jobbar med cirkulär hållbarhet där allt matavfall hanteras i vår avfallskvarn, vilken omvandlar resterna till kompostjord, som sedan användes för gödning till vår matträdgård; ett resultat på noll procent matsvinn!


Läs mer

Våra Möteslokaler

Vi har 10 möteslokaler, en stor eventlokal samt en biograf. Samtliga lokaler är utrustade med 65” tv-skärm, eluttag till dator/laddare, HDMI sladd och klädhängare. Som en hyllning till Lewerentz, den världskända arkitekt som ritat vår byggnad, är våra 11 event- och konferensrum döpta efter byggnader i hans portfolio.

MÖTESFÖRFRÅGAN

Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till er via e-post eller telefon.