• Lägenhet med design av Wingårdhs
  • Bastu & Relax
  • Fitnesscenter & Gym
  • Reception 24/7

LONGSTAY STUDIOS

I Bliques Studios bor du i en välplanerad lägenhet med fullt utrustat pentry, inkluderat köksutrustning, kyl och frys. Lägenheterna passar perfekt för dig som kommer till Stockholm för längre vistelser och som värdesätter att spendera din long stay på ett levande hotell där arkitektur, design och känsla tillåts ta plats.

I lägenheten finns alla bekvämligheter som gör att du känner dig som hemma under längre perioder på resande fot. Till skillnad från en vanlig lägenhet med long stay har du även tillgång till hotellets alla faciliteter, som generösa publika ytor i form av lounge och innergård, restauranger, barer, takterrass samt fitnesscenter med gym och bastu.

Letar du boende för hela familjen? Vi har flera connecting rooms med möjlighet att välkomna större familjer på ett bekvämt och praktiskt sätt.

Skicka förfrågan

STUDIO 1

Bliques Studio 1 är ungefär lika stor som en helt vanlig etta i Stockholms innerstad. Rummet är mellan 23-26 kvadratmeter och har en 180 cm säng.

STUDIO 1.5

Bliques Studio 1.5 är ungefär lika stor som en mindre en och en halva i Stockholm. Rummet är mellan 28-32 kvadratmeter och har en 180 cm säng.

STUDIO 2

Blique’s Studio 2 är ungefär lika stor som en liten tvåa i Stockholms innerstad. Rummet är mellan 37-41 kvadratmeter och har en 180 cm säng.

Studio view

Bliques Studio View har samma storlek som en etta med pentry i Stockholms innerstad, med en utsikt utöver det vanliga. Rummen är belägna på våning 7-9 och har stora fönster med utsikt över Röda Bergen och Norra Tornen.

Studio Lewerentz

Studio Lewerentz och Studio Philips är i samma storlek som en klassisk tvåa i Stockholms innerstad. Dessa Studios är döpta efter Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som för snart 100 år sedan ritade vårt hus.

VILL DU BOKA LONGSTAY?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!
Vänligen observera att vår Longstay gäller vistelser på minst 30 nätter.