Boketto

Boketto hittar du en halvtrappa ner från den lummiga innergården. Här erbjuder vi en restaurangupplevelse i stilfull, industriell miljö. Inspirationen till menyn har vi hämtat från europeisk och asiatisk matkultur.


boketto@bliquebynobis.se | 08-557 666 20

MIDDAG

På kvällarna bygger vi en levande a la carte-meny med inspiration från europeisk och asiatisk matkultur. Här njuter du av rätter som friterad softshell crab i steamed bun, misotorsk med soyabakad pak choi, svart ris & wasabimajonnäs och svensk entrecôte med stekt shiitake, rocotosalsa & pommes.

Middagen serveras måndag-lördag 18.00-22.00.

LUNCH

Välkommen till vår a la carte-lunch. Välj mellan veckans kött, fisk eller vegetariskt, alla med en touch av smaker från Europa och Asien. Missa inte gröna bordet, vår salladsbuffé och en dröm för alla grönsaksälskare.

Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-14.00 samt lördag den 8e februari 12.00-14.30.
165:-/person inkluderat gröna bordets salladsbuffé och kaffe.

FRUKOST

Vi vet hur viktigt det är med en bra start på dagen. Därför har vi satsat på en frukostbuffé som passar både dig med bestämda frukostrutiner och för dig som gillar att testa något nytt. Här hittar du tre stationer: en klassisk europeisk, en spännande asiatisk samt en hälsostation för den moderna flexitarianen.

Frukosten serveras måndag-fredag 06.30-10.00 samt lördag-söndag 07.00-11.00.
Självklart är du välkommen att äta frukost även om du inte bor på hotellet, då betalar du 195:-.