Ett modernt designhotell i Stockholm

Blique by Nobis är ett modernt hotellkoncept där arkitektur och design går sida vid sida med olika former av estetiska uttryck. På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, två restauranger, stora och flexibla mötes- och eventlokaler samt en takterrass med fantastisk utsikt över Stockholms takåsar. Vi hyllar Sigurd Lewerentz, den världsberömde arkitekt som först ritat byggnaden, genom att bevara hans arkitektur och välkomna nya kreativa uttryck inom design, konst, musik, mat och dryck.

Öppettider

Undrar du när du kan äta, dricka och njuta av den magiska utsikten hos oss? Våra öppettider för in- och utcheckning, frukost, lunch, middag och barer hittar du här.

Kontakta oss

Vill du snacka lite med oss? Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Blique by Nobis. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Arkitektur & historia

År 1930 ritade den världsberömde arkitekten Sigurd Lewerentz kontorshus och magasin åt Philips på Gävlegatan.

Design

Den historiska byggnaden har renoverats tillsammans med Wingårdhs, under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh.

Området

Med ena foten i artistiska Vasastaden och den andra i växande Hagastaden har vi ett oslagbart läge i en ny och spännande del av Stockholm.

FÖLJ OSS

Musikälskare, konstfantast eller hotelljunkie? Skriv in din email och bli en del av vårt community så skickar vi hemliga inbjudningar, förköpsbiljetter och roliga erbjudanden till dig.