Kockar till Blique by Nobis

Nu söker vi på Nobis Hospitality Group personal till vår senaste hotellsatsning Blique by Nobis. Vi driver sen tidigare välkända varumärken som bland annat Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara. I april 2019 öppnade vi Blique by Nobis Hotel på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck. Just nu söker vi ödmjuka, passionerade och gärna färgstarka personligheter som vill vara med och bygga upp vår sociala mötesplats.

Kockar
Kunskap, närvaro, intuition och personlighet – dessa är några grundvärden i den service med vilken vi möter våra gäster på Blique by Nobis. Tjänsten är främst belagd till vår takrestaurang Arc, vilken ligger på 11:e våningen med en makalös utsikt över Stockholm. Restaurang Arc erbjuder asiatisk, och främst koreansk mat. Tjänsten inkluderar obekväm arbetstid, främst kvällar och helger. Du rapporterar direkt till Kökschef.

Vad kan vi erbjuda?

  • En spännande tjänst och chansen att vara med att påverka.
  • Att ingå i ett dynamiskt personalteam.
  • Arbete inom en koncern som låter medarbetare växa och utvecklas.

Bakgrund & profil:

  • Minst 6 års erfarenhet som kock och en stor vilja att lära och dela med dig av idéer.
  • Vi ser gärna att du har jobbat med asiatisk matlagning tidigare.
  • Du trivs i högt tempo och är van att jobba i ett öppet kök där mötet med gästen och samarbetet med kollegorna är lika viktigt.


Ansökan skickas till

Anna Björklund
COO Blique By Nobis
anna.bjorklund@bliquebynobis.se