EVENT, KONFERENSER & MÖTEN

Oavsett om du letar efter ett mötesrum, det perfekta stället att hosta en privat middag eller en plats för din kommande konstutställning - vi skräddarsyr tillställning, mat och dryck utifrån dina önskemål och behov. Ett cocktailmingel på taket, en pizza- och champagne after work på innergården eller en klassisk sittande middag? Här finns mängder av möjligheter. Välkommen att att hosta ditt event här i Vasastan, Stockholm.

Vi fortsätter med utökade städrutiner där vårt städteam fokuserar extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta. Vi har även stationer med handsprit utställda över hela anläggningen. Våra medarbetare har tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom. Vi ber er att göra detsamma.

Skicka förfrågan

Dryckesprovning

Välj mellan 'Champagne eller Cava', 'Sake – den mytomspunna drycken från Japan' eller 'smaksinnenas vinprovning'.

Privata middagar

Samtliga av våra lokaler kan bokas för privata middagar som Chambre Séparée.

Julbord by Blique

Boka en intim julbordsmiddag i Chambre Séparée med egen servitör eller en hejdundrande julfest för upp till 250 personer.

Event

En större eventyta med rum för upp till 300 personer, en biosalong, en lounge med scen och en stor innergård.

Konferens

10 mötesrum mellan 13 och 90 kvm som passar för middagar, möten, presentationer och andra event.

Hybridmöten & Digitala möten

Självklart erbjuder vi god teknik för att underlätta hybridmöten och digitala möten. Vänligen meddela oss redan i förfrågan vilka tillbehör ni behöver.

Mötesförfrågan

Skicka oss gärna en förfrågan så återkommer vi till er via e-post eller telefon.

Musikälskare, konstfantast eller hotelljunkie? Skriv in din email och bli en del av vårt community så skickar vi hemliga inbjudningar, förköpsbiljetter och roliga erbjudanden till dig.