Florera med Jessica

Fördjupa din konferensupplevelse och avsluta dagen med att Florera med Jessica. I Origo väntar ett inspirerande mingel där Jessica välkomnar er till en värld av grönska & hållbarhet. Hon tar er med på en resa genom odlingens konst och delar med sig av värdefulla insikter om planterings- och skördetider, samt tips om vilka godsaker naturen har att erbjuda under olika säsonger.

Medan ni njuter av dryck och smakrika, egenodlade tilltugg, kommer Jessica att guida er genom växternas värld – från jord till bord. Lär er om de bästa metoderna för att odla och skörda era egna grönsaker, upptäck vilka läckerheter ni kan plocka direkt från naturen, och få inspiration till hur ni kan skapa smakrika och näringsrika måltider baserade på säsongens bästa råvaror.

Florera med Jessica är en upplevelse som ger verktyg för att föra naturen närmare dig och din mat. Boka er plats idag och låt oss tillsammans utforska det fantastiska i att leva i harmoni med naturen.

EN GRÖN RESA MED JESSICA LYON

Jessica är en stor inspiration till vårt hållbarhetsarbete på Blique by Nobis. Klicka dig vidare om du vill läsa mer om vårt samarbete och hållbarhetsarbete.


Läs mer