Master Class med Jessica

För att balansera intensiva mötesdagar erbjuder vi bland annat en master class med Jessica Lyon. Det är vår övertygelse att välbefinnande och kreativitet går hand i hand.

Upptäck naturens skatter med vår trädgårdsmästare Jessica. Boka en master class om ätbara växter, experttips om odlingens konst, optimala planterings- och skördetider. Lär dig vad som kan plockas från skogen och hur du bäst äter efter säsong. Master Classen pågår under 30 minuter och består av introduktion och praktiskt utförande. Innehållet ändras efter säsong och kan innefatta allt ifrån att du får så dina egna frön, till att du lär dig hur du enkelt knyter en snabb krans, hur du planterar sticklingar eller bygger ett enkelt insektshotell.

För heldagskonferenser över 30 personer ingår denna Master Class, för halvdagskonferenser samt minde konferenser eller möten erbjuder vi möjligheten att lägga till Florera med Jessica - ett mysigt och inspirerande sätt av avsluta dagen. Ni avrundar då dagen med mingel och med att Florera med Jessica i Origo. Läs mer om Florera med Jessica här

EN GRÖN RESA MED JESSICA LYON

Jessica är en stor inspiration till vårt hållbarhetsarbete på Blique by Nobis. Klicka dig vidare om du vill läsa mer om vårt samarbete och hållbarhetsarbete.


Läs mer